Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες
Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες
ΔΗΜΟΙ
Π.Ε. Φωκίδας
Κανάλια ενημέρωσης (RSS)
Κανάλια ενημέρωσης (RSS)
 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική σελίδα
Ο Καλλικράτης άλλαξε τις δομές του Δημοσίου και η Ιστοσελίδα μας άλλαξε και τοποθετείται πλέον στα πλαίσια της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην οποία και ανήκουμε. Η νέα ιστοσελίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας / Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας είναι πλέον η http://www.pste.gov.gr/.  Δείτε αναλυτικά τη σχετική ανακοίνωση:


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Σύμφωνα με το υπ. αριθμ. 72160/17-12-2010 έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών - Γενική Διεύθυνση Αναπτυξιακών Προγραμμάτων - Δ/νση Μηχανοργάνωσης και Η.Ε.Σ. με θέμα "Τρόπος μετάβασης και λειτουργίας των ιστοχώρων των νέων Περιφερειών και Αποκεντρωμένων Διοικήσεων για την εφαρμογή του προγράμματος Καλλικράτης" η επίσημη Ιστοσελίδα της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας και όλων των Περιφερειακών Ενοτήτων της Στερεάς Ελλάδας είναι η http://www.pste.gov.gr.
Σύμφωνα με το άνωθεν έγγραφο του Υπουργείου, η παρούσα Ιστοσελίδα φιλoξενεί Link προς τον Κεντρικό ιστοχώρο της Περιφέρειας, ενώ θα διατηρείται χωρίς να ενημερώνεται για ιστορικούς λόγους. Σε εφαρμογή των ανωτέρω οι επισκέπτες  μπορούν να ενημερώνονται με ότι νεότερο (νέα, ανακοινώσεις, δελτία τύπου, τηλ. κατάλογος, εκλογικά αποτελέσματα κ.λπ ) από το νέο δικτυακό τόπο του Φορέα μας με url:  http://www.pste.gov.gr.Παλιότερες ανακοινώσεις:


ΤΡΕΧΑΝΤΗΡΑ
Καταμεσής ανέμου η τρεχαντήρα, με τα πανιά της τόξα τεντωμένα, του δοιακιού τη στερνήν επήρε γύρα στα γαλανά βουνά τα γυμνωμένα. Κι ο αιθεροδρόμος βόγγος που επλημμύρα στα ξάρτια, στα πρυμνήσια, στην αντένα, - δελφίνια επαρατρεχανε ολοένα- την έκρουε μες στο κύμα, ολόρθη λύρα! Δίκοπη σπάθα εξέσκιζε η καρίνα Κι ο αφρός στην πρύμνα, χώριος σε δυο κρίνα, των σταγόνων ανατίναζε το σείστρο σαν, μ’ ένα «λάσκα» - ο ήλιος μεσουρανεί - στων Σαλώνων μπήκε το λιμάνι με τον καταμεσήμερο μαΐστρο!

Άγγελος Σικελιανός

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Δημοσκόπηση
Εντυπώσεις από τη Φωκίδα
Είσοδος μελών
Εξερεύνηση  στο χάρτη
 
ΣΥΖΕΥΞΙΣ Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων Υπουργείο Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης  / Γ.Γ.Δ.Δ. & Η.Δ.